Protectia datelor personale si politica de confidentialitate

In conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), EASYWASH are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

EASYWASH prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, colectate direct de la dumneavoastra, prin mijloace automatizate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre EASYWASH, in scopul comunicarii cu dumneavoastra.

EASYWASH poate retine informatiile cu caracter personal pe care utilizatorii le furnizeaza prin intermediul Site-ului, intr-o baza de date, cum ar fi baza de date cu clienti. Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate de catre noi doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea raspunde intrebarilor, in vederea rezolvarii anumitor situatii, transmiterii de informatii, plati sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi, supunandu-ne cerintelor legale si legislatiei in vigoare.

EASYWASH poate pastra rapoarte statistice generate prin utilizarea informatiilor colectate din Site o perioada indelungata, dar astfel de rapoarte nu vor fi folosite in niciun alt mod care ar putea sa afecteze protectia datelor cu caracter personal sau intimitatea utilizatorilor.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de cele sapte drepturi: dreptul de acces, la rectificare, la stergerea datelor, la restrictionarea prelucarii, la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si de dreptul de a nu fi supus unei proces individual automatizat. Totodata, aveti posibilitatea de a va adrea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul in Bucuresti B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, Nr 28-30, Sector 1, cod postal 010336.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa pe adresa noastra, Bucuresti, Str. Danubiu nr. 2, bl. 17, scara 1, ap.19, et.3 sau prin utilizarea serviciilor de posta electronica la adresa laundromat@easywash.ro.
Inapoi la site »